Киян закликали менше бути на вулиці через пилюку

Киян закликали менше бути на вулиці через пилюку

Укрінформ
У Києві спостерігається погіршення якості повітря. Державна служба з надзвичайних ситуацій рекомендує обмежити перебування на вулиці.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління ДСНС України у місті Києві повідомляє у Фейсбуці.

"За даними Київської міської державної адміністрації, у столиці спостерігається погіршення якості повітря: рекомендуємо обмежити перебування на вулиці!", - ідеться у повідомленні

У ДСНС зазначили, що у повітрі зафіксоване наближення до гранично допустимої концентрації зважених часток – пилу.

"Підвищення концентрації відбувається за рахунок переміщення повітряними масами пилу з південно-східного напрямку. На цей момент у Києві немає пожеж, які б впливали на стан забруднення повітря", - зауважили у ДСНС.

Читайте також: Столична влада закликає містян цього тижня бути особливо пильними

Водночас не виявлено перевищення гранично допустимої концентрації решти забруднюючих речовин – оксид та діоксид азоту, оксид сірки, озон, формальдегід, оксид вуглецю, сірководень.

До поліпшення ситуації зі станом повітря киянам рекомендують закрити вікна, не виходити зайвий раз на вулицю та пити багато води. Якщо є очищувач повітря, то увімкнути його на максимум.

Як повідомляв Укрінформ, 22 серпня Черкаську область затягнуло імлою. За словами начальника Черкаського гідрометцентру Віталія Постриганя, її причина – перенесення в регіон повітря з пиловими частками із Каспійської низовини та інших азіатських регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-