Столична влада закликає містян цього тижня бути особливо пильними

Столична влада закликає містян цього тижня бути особливо пильними

Укрінформ
Влада Києва закликає жителів столиці цього тижня бути особливо пильними: безумовно дотримуватися заходів безпеки і за сигналу повітряної тривоги одразу йти в укриття.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

«Цьогоріч Україна відзначає річницю Незалежності в умовах воєнного стану і під загрозою можливих обстрілів. Проведення масових заходів заборонено, адже ворог - непередбачуваний, тож маємо бути готові до будь-якого сценарію», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, у найближчі дні можливі загрози нанесення військами рф ракетно-бомбових ударів по центрах прийняття рішень, військових об’єктах, об’єктах оборонної промисловості, критичної інфраструктури та розташованих поруч житлових масивах, а також об’єктах, що забезпечують життєдіяльність населення під час відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

Читайте також: Військові закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги на День Незалежності

«Будь ласка, за перших сигналів тривоги одразу прямуйте в укриття, уникайте масових скупчень людей, будьте особливо відповідальними щодо дотримання комендантської години! Пам’ятайте: ці прості правила та заходи безпеки допоможуть зберегти життя вам та вашим близьким», - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський заявив, що цього тижня, коли Україна відзначатиме День Незалежності, росія може вдатися до особливої жорстокості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-