Гуманітарний штаб передав понад 4 тонни м'яса для хижаків Київського зоопарку

Гуманітарний штаб передав понад 4 тонни м'яса для хижаків Київського зоопарку

Укрінформ
Київський зоопарк отримав від Гуманітарного штабу Києва 4,2 тонни яловичих напівтушок шокової заморозки для хижих тварин.

Про це поінформував заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, повідомляє Київська міська рада, передає Укрінформ.

"Київський зоопарк надіслав звернення до Гуманітарного штабу щодо надання корму для хижих тварин, бо хижаки потребують особливого раціону, аби забезпечити їх здоровий фізичний стан та розвиток. Наша команда спільно з волонтерами вже відвантажила на території зоопарку 4,2 тонни яловичих напівтушок шокової заморозки", - зазначив він.

Також Мондриївський повідомив, що у планах доставка ще 2,8 тонни м'яса для тварин. Він зауважив, що в зоопарку проживають 200 видів тварин, включно з евакуйованими з гарячих точок під час бойових дій.

Читайте також: У Київському зоопарку горилі Тоні виповнилося 48 років

Заступник голови КМДА підкреслив, що персонал Київського зоопарку з перших днів війни цілодобово знаходився поруч зі своїми підопічними та надавав необхідну допомогу.

Водночас він подякував волонтерам, які працюють в Гуманітарному штабі Києва весь цей час, допомагаючи розвантажувати, фасувати, обліковувати та перевозити всі вантажі.

Як повідомлялося, до Київського зоопарку доправили евакуйованого тигра з харківського "Фельдман Екопарку".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-