У Києві спецпризначенці знайшли в перехожого психотропів на 2 мільйони

У Києві спецпризначенці знайшли в перехожого психотропів на 2 мільйони

Фото
Укрінформ
У Святошинському районі Києва працівники полку поліції особливого призначення затримали перехожого, у якого виявили психотропів на 2 мільйони гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Києва.

Зловмисником виявився раніше не судимий 24-річний місцевий житель.

Правоохоронці зупинили чоловіка для перевірки під час відпрацювання території Святошинського району в одному з дачних кооперативів. У рюкзаку перехожого виявили речовину, схожу на наркотичну, а відтак на місце викликали слідчо-оперативну групу. У зловмисника вилучили близько 600 грамів наркотичних солей PVP.

Встановлено, що заборонені речовини чоловік замовляв на одному з Телеграм-каналів, фасував їх та збував шляхом закладок на території Святошинського району.

У ході обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили ще 116 зіп-пакетиків із кристалоподібною речовиною PVP, 28 згортків готових для продажу з аналогічним вмістом та два пакетики з амфетаміном. Загальна вартість вилученого за цінами "чорного" ринку становить близько 2 млн грн.

Усі заборонені речовини слідчі направили на експертизи. Правоохоронці встановлюють інших причетних осіб та канал постачання наркотиків.

Відкрито кримінальне провадження за збут психотропних речовин в особливо великих розмірах. Фігуранту оголошена підозра, до суду направлене клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: Нарколабораторію з виробництва амфетаміну викрили на Вінниччині

Як повідомляв Укрінформ, на початку серпня в Київській області правоохоронці викрили наркоугруповання та вилучили психотропних речовин на 36 млн грн. Організатором наркобізнесу виявився житель Фастівського району, який до незаконної діяльності залучив ще двох місцевих жителів. Зловмисники виготовляли амфетамін та екстазі. Збували їх гуртовими партіями по всій країні за допомогою сервісу поштових відправлень.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-