У Києві провели тренінг з невідкладної допомоги тваринам

У Києві провели тренінг з невідкладної допомоги тваринам

Фото
Укрінформ
У столиці провели безоплатний тренінг із надання невідкладної допомоги тваринам, до якого долучилось більше ста киян.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

«У тимчасовому притулку для тварин «Виставковий центр» пройшов тренінг із теми «Надання першої допомоги тваринам», до якого долучилось більше ста власників домашніх тварин і тих, хто цікавиться цією тематикою», - йдеться у повідомленні.

У Києві відбувся тренінг з надання першої допомоги тваринам / Фото: Руслан Канюка, Укрінформ

Захід організували та провели працівники комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

«Наш колектив дуже задоволений тим, що все більше людей дізнаються про наші тренінги, що люди прагнуть якомога більше знати про належний догляд за комфортом і здоров’ям тварин. Цього разу більше сотні киян і не тільки відвідали наш захід. Наші фахівці розповіли про дії у разі кровотечі у тварини, удару струмом та інших травм, надавали персональні консультації, розповіли, за яких обставин можна надавати допомогу безпритульній тварині, щоб їй не зашкодити та убезпечити себе тощо», – сказала в. о. директора Київської міської лікарні ветеринарної медицини Наталя Мазур.

Читайте також: Як канадський ветеринар рятував тварин Харкова — у нашому Telegram-каналі

При цьому по можливості ветеринарні лікарі обстежували приведених тварин на прохання їхніх власників, давали рекомендації на основі рентгенівських знімків чи симптоматики.

За словами Мазур, такі відкриті заходи продовжать проводити, щоб популяризувати тему правильного і турботливого ставлення до тварин.

Як повідомляв Укрінформ, у Пісочинській громаді Харківської області поліцейські п’ять годин ловили 8-місячну левицю, що гуляла дачним кооперативом, після того тварину передали до спеціалізованої установи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-