У Києві усунули майже 1700 потенційних аварій тепломереж

У Києві усунули майже 1700 потенційних аварій тепломереж

Укрінформ
У столиці в процесі проведення гідравлічних випробувань виявили та усунули майже 1700 аварій на теплових мережах.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації з посиланням на заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, передає Укрінформ.

«У столиці триває підготовка господарства до опалювального сезону. На завершальній стадії – проведення гідравлічних випробувань теплових мереж та обладнання. Це дозволило виявити та усунути майже 1700 аварійних ситуацій, аби запобігти їм узимку», - йдеться у повідомленні.

Пантелеєв наголосив, що всі комунальні служби готуються до зимового періоду в посиленому режимі, а міська влада здійснює системний контроль за цією роботою, проводячи інспекції та перевірки на місцях.

«Проведення гідравлічних випробувань – тривалий і складний етап підготовки до зими, без якого енергетики поки не можуть обійтися. Вони, на жаль, супроводжуються необхідністю тимчасового відключення послуги гарячого водопостачання, за що ми приносимо вибачення перед киянами. Однак саме ця робота дозволяє в рази зменшити аварійність мереж під час опалювального сезону», – зазначив заступник голови КМДА.

Читайте також: У Києві готуються до опалювального сезону - перевіряють електричне обладнання та мережі

Він також наголосив, що наразі активно відновлюється робота теплових джерел після регламентних робіт, як і постачання гарячої води людям.

Як повідомлялося, у Києві готуються до опалювального сезону - перевіряють електричне обладнання та мережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-