Кличко нагородив обдаровану та активну молодь столиці

Кличко нагородив обдаровану та активну молодь столиці

Фото
Укрінформ
Міський голова Києва Віталій Кличко напередодні Дня молоді нагородив обдаровану та активну молодь.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

«Премією Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2021 році відзначили 36 осіб (за наукові та творчі досягнення, внесок у розвиток молодіжного руху)», - йдеться у повідомленні.

Крім того, 32 особи отримали подяки Київського міського голови за активну волонтерську діяльність під час війни в Україні.

«Радий вітати у столичній мерії учасників молодіжної акції «Таланти Києва», представників обдарованої молоді міста. Незважаючи на складний час, в якому ми живемо, я щиро радий можливості особисто привітати та вручити премії молодим киянам за їхній внесок у розвиток Києва», – сказав Кличко.

Він побажав молодим киянам перемоги, сил і впевненості в собі, натхнення, нових наукових відкриттів та успішного розвитку молодіжного руху.

«Обов’язково мрійте та втілюйте свої мрії в життя! Також дякую нашим волонтерам за активну діяльність, за допомогу нашим захисникам, переселенцям, людям, які потребують підтримки. Разом ми вистоїмо і переможемо!» – наголосив мер.

Читайте також: Більш як місяць жила у метро, дбаючи про киян - Кличко показав історію чергової по станції

Як повідомлялося, посольство Ізраїлю в Україні передало Києву 50 тисяч пакунків готового харчування з нагріваючими елементами, які столиця, у свою чергу, надасть для потреб Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-