Ізраїль передав Києву 50 тисяч пакунків готового харчування

Ізраїль передав Києву 50 тисяч пакунків готового харчування

Фото
Укрінформ
Посольство Ізраїлю в Україні передало Києву 50 тисяч пакунків готового харчування з нагріваючими елементами, які столиця, у свою чергу, надасть для потреб Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив у Фейсбуці.

«Зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Міхаелем Бродським. Посольство передало Києву 50 тисяч пакунків готового харчування, з нагріваючими елементами. Місто передасть їх на потреби Збройних сил України, нашим захисникам. Така допомога - реалізація домовленості столиці та Посольства Ізраїлю в Україні. Всі набори харчування готувалися в Польщі», - зазначив Кличко.

Він подякував Ізраїлю за підтримку, яку він надає Україні та Києву від початку широкомасштабного російського вторгнення.

«Це сотні тонн гуманітарної допомоги, медична допомога. А також в рамках проекту Mashav - підготовка наших фахівців-психологів для роботи з українцями, які постраждали від війни», - підкреслив Кличко.

Мер обговорив з послом співробітництво зі створення реабілітаційних центрів в Україні.

За словами Бродського, Ізраїль прийматиме поранених українських захисників, зокрема тих, кому потрібне протезування. Прийматимуть і дітей з онкологією.

Читайте також: Влада Києва передала прикордонникам 35 мікроавтобусів – Кличко

Як повідомляв Укрінформ, у липні Посольство Ізраїлю разом з Агентством з міжнародного співробітництва в галузі розвитку МЗС Ізраїлю відправили до Харкова 25 тисяч продуктових наборів.

Фото: Віталій Кличко/ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-