У Києві пасажири повторно не платитимуть за проїзд після відбою повітряної тривоги

У Києві пасажири повторно не платитимуть за проїзд після відбою повітряної тривоги

Укрінформ
Пасажири комунального наземного транспорту у Києві не сплачуватимуть за проїзд повторно після відбою повітряної тривоги.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу КМДА.

«Відсьогодні наземний громадський транспорт зупинятиме рух у разі повітряної тривоги. Закликаю містян із розумінням поставитися до правила безпеки та після зупинення транспорту одразу йти в укриття і не створювати скупчення на зупинках. Після відбою повітряної тривоги пасажири зможуть продовжити рух у тому ж транспортному засобі або скористатися наступним. Повторно сплачувати проїзд у комунальному транспорті після відбою тривоги не потрібно», – сказав посадовець.

Читайте також: У столиці майже 7,5 тисячі переселенців отримали талони на продуктові набори

Він пояснив, що трамваї після сигналу про повітряну тривогу довозитимуть пасажирів до найближчої зупинки, автобуси та тролейбуси – до найближчої зупинки або розширення проїжджої частини – «кишені». Після відбою тривоги водій чекатиме пасажирів упродовж 10 хвилин. Ті з них, хто за цей час не встигнуть повернутися до транспортного засобу, зможуть скористатися наступним. Оплачувати проїзд повторно не треба в обох випадках.

«Місто закликає приватних перевізників дотримуватися правил безпеки під час повітряної тривоги і також зараховувати пасажирам попередньо сплачений проїзд після відновлення руху», – додав Поворозник.

Читайте також: У Києві відновили роботу за постійними схемами руху два автобусні маршрути

Як повідомлялося раніше, у Києві з 1 серпня наземний громадський транспорт зупинятиметься на час повітряної тривоги, пасажири мають залишити салон та пройти до найближчого укриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-