У Києві створили квіткове панно, присвячене полку «Азов»

У Києві створили квіткове панно, присвячене полку «Азов»

Фото
Укрінформ
У Києві до Дня української державності створили квіткове панно на честь окремого загону спеціального призначення Національної гвардії України “Азов”.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє КМДА.

Генеральний директор Київзеленбуду Олексій Король розповів, що для створення панно площі 35 кв. м висаджено 8700 квітів. У центрі синьо-жовтого прапора розміщено символіку “Азова". У Києві створили квіткове панно на честь «Азову» / Фото: Офіційний портал Києва

”. Для створення картинки озеленювачі обрали такі квіти: агератум, тагетіс жовтий, ірезіне, альтернантеру Ван-Гутта та цинерарію.

Читайте також: У Києві ведеться капремонт парку «Прибережний»

За словами директора Київзеленбуду, ніяких квітів не вистачить, щоб подякувати сталевим “азовцям” за їхню незламність у боротьбі за Україну. Бійці полку “Азов” стали символом незламності українського народу у боротьбі за право бути незалежним, жити на рідній вільній від окупантів землі, у демократичній державі з більш ніж тисячолітньою історією та успішним майбутнім.

“Це наша присвята сучасним героям і наш маленький внесок у те, аби про “Азов” пам’ятали та продовжували робити все можливе для звільнення наших героїв, маємо докласти максимум зусиль, щоб захисники “Азовсталі” якнайшвидше повернулися додому, до своїх рідних”, – зазначив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.

Панно, присвячене героям, висаджене на зеленому схилі перед Печерським мостом.

Читайте також: Кличко показав, як оновлюють бруківку на Подільському узвозі

Як повідомляв Укрінформ, перемогу в конкурсі на найкращу квітково-патріотичну композицію столиці здобула інсталяція "Київська Мадонна з немовлям", розроблена та висаджена озеленювачами Солом’янського району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-