Віталій Кличко отримав американську нагороду за мужність

Віталій Кличко отримав американську нагороду за мужність

Відео
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко став лауреатом престижної американської нагороди імені Артура Еша за мужність, яку щорічно присуджує комітет ESPY Award.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє КМДА.

Церемонія нагородження відбулася в Dolby Theatre в Лос-Анджелесі, США. Від імені Кличка, який перебуває в Києві й не зміг бути присутнім на церемонії, нагороду отримав американський актор Дуейн Джонсон.

“Отримати цю нагороду – велика честь для мене. Переконаний, що це – визнання хоробрості й незламності українського народу, який відважно протистоїть російському агресору. Це нагорода кожного, хто захищає незалежність і свободу України. Українці показали, що не стануть на коліна. Ми вистоїмо і переможемо!” – прокоментував присудження нагороди столичний голова.

При цьому Кличко подякував усім партнерам та друзям, які допомагають та підтримують Україну.

Читайте також: «Ворог сатаніє і хоче нас залякати» - Кличко прокоментував атаки рф на Київ

Під час заходу організатори показали невеликий документальний фільм про Віталія Кличка.

Нагороду імені Артура Еша з 1993 року щорічно вручає американський спортивний канал ESPN (з 2017 року – телевізійна мережа ABC) в рамках ESPY Awards, престижної церемонії нагородження спортсменів. Її \присуджують спортсменам, які досягли значних звершень і поза спортивною кар’єрою. У 1997 році нагороду отримав Мухаммед Алі, у 2003-му – футболіст Патрік Тіллман, який загинув під час миротворчої місії в Афганістані, у 2009-му – Нельсон Мандела.

Як повідомляв Укрінформ, 14 липня посол Франції Етьєн де Понсен вручив видатній українській поетесі й письменниці Ліні Костенко найвищу нагороду своєї держави - Орден Почесного легіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-