У столиці з'явиться «Канадський сквер»

У столиці з'явиться «Канадський сквер»

Укрінформ
У Шевченківському районі Києва з'явиться «Канадський сквер».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіційний портал Києва.

«Зеленій зоні на вулиці Костельній у Шевченківському районі присвоїли назву "Канадський сквер" на знак підтримки дружніх взаємовідносин між народами Канади та України. Таке рішення прийняла сьогодні на пленарному засіданні більшість депутатів Київради», - ідеться у повідомленні.

Ініціатором присвоєння зеленій зоні назви «Канадський сквер» виступив Київський міський голова Віталій Кличко.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, дружба та співробітництво України і Канади з кожним днем укріплюється.

«Сьогодні ми не просто присвоюємо назву скверу, ми зміцнюємо наші дружні зв’язки. Протистояти ворогу українцям допомагають міжнародні організації та уряди демократичних країн. Ми вдячні канадським партнерам за сталу підтримку на дипломатичному фронті, а також надану гуманітарну допомогу. Міцні зв’язки між народами не розірвуться, допоки ми лишаємось вірними ідеалам свободи. Київ відкрито засвідчує свою дружбу та подальшу співпрацю з Канадою», – наголосив Бондаренко.

Він додав, що "Канадський сквер" є гарною та облаштованою зеленою зоною, в якій кияни щоденно проводять вільний час.

Читайте також: У Кракові урочисто відкрили сквер Вільної України

Як повідомляв Укрінформ, 14 липня Київська міська рада ухвалила створення ландшафтного заказника «Протасів Яр» у Солом’янському районі столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-