«Миру тобі, Україно» - у КМДА відкрили унікальну фотовиставку

«Миру тобі, Україно» - у КМДА відкрили унікальну фотовиставку

Фото
Укрінформ
У приміщенні КМДА відкрилася унікальна фотовиставка «Миру тобі, Україно» від проєкту ETHNO FASHION by POTLOVA. Фотовиставка розрахована на іноземних гостей, які відвідуватимуть КМДА, щоб ознайомити їх з українською ідентичністю та культурою.

Про це розповідається на сайті столичної влади з посиланням на заступника голови адміністрації Марину Хонду, передає Укрінформ.

«Нам дуже приємно презентувати цю виставку в стінах КМДА. Вона дає можливість нашим іноземним гостям подивитися на Україну з іншого боку – через традиційне вбрання. Зокрема, побачити, що попри війну життя продовжується, ознайомитися з українською унікальністю та самобутністю. На цих фотографіях зображені жінки з різних сфер суспільства. Тут є і зірки шоу-бізнесу, діячки культури та мистецтв, політикині, медичні працівниці, волонтерки, громадські діячки. Кожна з цих жінок на своєму місці зараз робить усе можливе, аби наша країна якнайшвидше перемогла у війні. І я вірю, що це станеться вже зовсім скоро», – зазначила посадовиця.

"Мир тобі, Україно" - у КМДА відкрилася унікальна фотовиставка / Фото: КМДА

Авторка проєкту Катерина Потлова зазначила, що виставка відвідала вже сім країн і щоразу збирала позитивні відгуки та слова підтримки від іноземців.

Читайте також: У Брюсселі відкрили фотовиставку "Зруйнований, але нескорений Ірпінь"

«Я родом із Маріуполя, і для мене війна триває з 2014 року. Наш проєкт працює з 2015 року, і з його допомогою ми намагаємося привернути якомога більше уваги до війни в Україні. За цей час ми зробили понад 6000 унікальних фото. Сподіваюся, що виставка у стінах КМДА покаже іноземцям нашу силу духу, нашу незламність та нашу унікальність», – розповіла Потлова.

Фотопроєкт ETHNO FASHION by POTLOVA стартував у березні 2015 року. За цей час було створено понад 500 унікальних українських образів та понад 6 000 світлин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-