Київ і Мадрид підписали меморандум про побратимство – Кличко

Київ і Мадрид підписали меморандум про побратимство – Кличко

Фото
Укрінформ
Мери Києва і Мадрида підписали меморандум про побратимство міст.

Як передає Укрінформ, про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив у Телеграмі.

«Сьогодні з мером Мадрида Хосе Луїсом Мартінес-Алмейдою підписали меморандум про побратимство наших міст. Мадрид став першим іспанським містом-побратимом Києва», - зазначив Кличко.

За його словами, це історична подія для міст і відбулася вона під час історичного саміту НАТО, який відбувається у ці дні в Мадриді.

«Я дякую нашим західним партнерам, нашим іспанським партнерам за підтримку України в цей критичний для неї час. І, переконаний, наша співпраця з Мадридом буде ефективною і корисною для наших столиць», - заявив Кличко.

Він зауважив, що сьогодні Мадрид приймає біженців з України, надає гуманітарну допомогу Києву та Україні.

Читайте також: Депортованих громадян без документів можуть ідентифікувати на кордоніДПСУ має бази даних

Сторони також обговорили чимало проєктів, які планують спільно втілити в українській та іспанській столицях, підкреслив Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, 24 червня нібито від імені Київського міського голови Віталія Кличка мерам кількох європейських столиць з фальшивої поштової адреси розіслали запити на спілкування через ZOOM. «Оскільки наші друзі реагують оперативно і підтримують нас, мери Берліна та Мадрида погодилися на розмову. І за допомогою технології DeepFake з ними говорив зловмисник, видаючи себе за Кличка», - повідомив мер Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-