Рятувальники показали вирву на території дитсадка після ракетного обстрілу Києва

Рятувальники показали вирву на території дитсадка після ракетного обстрілу Києва

Відео
Укрінформ
Державна служба з надзвичайних ситуацій показала вирву, яка лишилась на території дитячого садка після сьогоднішнього ворожого ракетного обстрілу Києва.

Як передає Укрінформ, відповідне відео ДСНС оприлюднила у Фейсбуці.

"На нашому відео - воронка, яка утворилася від сьогоднішнього "прильоту" на території дитячого садочка. Не хочеться навіть думати про те, що російська бомба могла прилетіти в інший день та в іншу годину, коли в дитсадку були діти", - ідеться у повідомленні.

У ДСНС також прокоментували радіоперехоплення розмов російських диспетчерів про обстріл Києва.

"Наблюдали. Красиво...", - похвалили диспетчери пілотів російських бомбардувальників, які скинули сьогодні бомби на Київ. Вони не люди. Та навіть тваринами їх назвати важко, бо ті не вбивають заради розваги. А ці - убивають", - заявили рятувальники.

Читайте також: Жінка, яка постраждала внаслідок ракетного удару у Києві, є росіянкою

Як повідомляв Укрінформ, вранці 26 червня росіяни завдали ракетних ударів по Києву. За даними Офісу генерального прокурора, ракетними ударами пошкоджено 9-поверховий житловий будинок та прилеглу інфраструктуру. У будинку сталося загоряння із частковим руйнуванням 7, 8 та 9 поверхів. За попередніми даними, одна людина загинула. Госпіталізовано чотирьох постраждалих, у тому числі жінку та її дитину, врятованих з-під завалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-