У Києві попереджають про «жовтий» рівень небезпеки через грозу

У Києві попереджають про «жовтий» рівень небезпеки через грозу

Укрінформ
Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджає про грози у Київській області та І рівень небезпечності.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління ДСНС України у Києві повідомляє у Фейсбуці.

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Київщині. Вдень 21 червня грози, І рівень небезпечності, жовтий”, - ідеться в повідомленні.

Київська міська державна адміністрація повідомила, що у столиці бригади автодорожників розпочали розпочали чергування в місцях можливих підтоплень перед початком прогнозованих опадів.

Читайте також: В Україні пройдуть короткочасні дощі та грози, до 33°

“Перед початком прогнозованих опадів дорожники розпочали чергування у місцях можливих підтоплень. Зокрема на вулиці Олени Теліги біля тунелю, під Каховськими шляхопроводами поблизу станції метро “Лівобережна”, - ідеться в повідомленні.

До робіт залучено 23 одиниці техніки гідрослужби. Загалом Київавтодор має 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів для ремонту й очистки системи зливової каналізації.

У КМДА закликали громадян під час грози бути обережними та у разі сильного вітру триматися якомога далі від рекламних щитів та дерев, а також не паркувати поруч із ними автівки.

Читайте також: В Іспанії - рекордна за останні 70 років спека

При падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо слід негайно інформувати екстрені служби за телефонами: “101” або “103”.

У разі виявлення місць підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах варто звертатись до диспетчерської комунальної корпорації “Київавтодор” за телефоном: 284-74-19.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 21 червня очікуються короткочасні дощі та грози, температура вночі 14-19°, вдень у західних та Житомирщині 19-24°, на Вінниччині та Київщині 23-28°, на решті території 28-33°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-