Перші перегони на київському іподромі відвідали понад три тисячі людей

Перші перегони на київському іподромі відвідали понад три тисячі людей

Укрінформ
Понад три тисячі киян відвідали перші кінні перегони літнього сезону на столичному іподромі.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на ​​Комунальне підприємство “Київський іподром”, передає Укрінформ.

“На території київського іподрому відбулось відкриття літнього сезону та перші заїзди коней французької рисистої породи. Подію відвідали понад три тисячі киян”, - ідеться в повідомленні.

Команда іподрому під час воєнного стану продовжує роботу та організує кінні заїзди. Відтепер кінні перегони будуть проводитися регулярно. Окрім заїздів на території закладу буде організовано багато атракцій для дітей та їхніх батьків.

“У час війни зменшилась кількість спортивних подій. Наразі ми вирішили поступово відновлювати роботу та організовувати кінні перегони, адже це доступний спосіб провести час на свіжому повітрі”, – зауважили на підприємстві.

Читайте також: Іподром сьогодні: як нагодувати 250 коней?

Комунальне підприємство наразі утримує та проводить тренінг для 300 коней верхових та рисистих порід. З перших днів війни співробітники працювали в штатному режимі і перебували поруч із тваринами, а також запроваджували всі необхідні заходи заради збереження коней у хорошій фізичній формі.

Як повідомляв Укрінформ, на Київському іподромі 19 червня відбулися перші кінні перегони літнього сезону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-