Якість води у Києві відповідає нормам - КМДА

Якість води у Києві відповідає нормам - КМДА

Укрінформ
Міська влада Києва закликає громадян бути пильними і довіряти офіційній інформації та запевняє, що якість води у столиці відповідає нормам.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, інформує пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

"У столиці якість питної води контролюється за показниками епідемічної безпеки та санітарно-хімічними показниками безпечності – жодних відхилень від норм наразі немає, водопровідна вода цілком безпечна", - сказав Поворозник.

Він наголосив, що ПрАТ АК "Київводоканал" забезпечений усіма необхідними реагентами у достатній кількості, усі водопровідні споруди працюють у штатному режимі, а процеси з водопідготовки відбуваються в установленому порядку.

Поворозник зазначив, що місто постійно працює над тим, щоб оперативно надавати киянам актуальну інформацію про те, що відбувається у столиці.

"Серед останніх запитів, які цікавлять містян, є якість повітря та питної води у місті. І це нормально, бо повітря і вода це те, що важливо для кожного", – сказав перший заступник голови КМДА.

Поворозник поінформував, що наразі є достатньо офіційних джерел, де можна знайти актуальну і достовірну інформацію про стан води та повітря у Києві.

"Тому переконливо рекомендую користуватися лише офіційними джерелами інформації аби оперувати достовірними фактами. Сьогодні паніка - наш ворог! Не піддавайтеся їй, будьте озброєні правдивою інформацією", – сказав він.

Читайте також: У застосунку «Київ Цифровий» можна проголосувати за перейменування вулиць

Як повідомлялося, 14 червня ПрАТ «АК «Київводоканал» спростував інформацію про те, що водопровідна вода може бути небезпечна та через неї можуть поширюватись хвороби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-