У Києві стартував флешмоб подяки країнам, які надали українцям тимчасовий дім

У Києві стартував флешмоб подяки країнам, які надали українцям тимчасовий дім

Укрінформ
З нагоди Дня Європи Київська міська державна адміністрація запустила флешмоб подяки країнам, які надали українцям тимчасовий дім.

Як передає Укрінформ, про це КМДА повідомляє у Телеграмі.

"У столиці до Дня Європи стартував флешмоб вдячності країнам, які подарували тимчасову домівку українцям. Департамент суспільних комунікацій КМДА пропонує сказати теплі слова подяки європейським країнам, які люб'язно запропонували тимчасовий дім та допомогу громадянам України, які рятувалися від російської агресії", - ідеться в повідомленні.

Людям, які були вимушені тимчасово поїхати з України, пропонується записати коротке відеозвернення або написати коротку цитату зі словами вдячності й опублікувати на своїй сторінці у Фейсбуці із хештегами #сміливі_та_вдячні та #brave_and_thankful або направити слова вдячності на електронну адресу: dsk.online1@gmail.com.

Слова вдячності будуть опубліковані на сторінці Департаменту суспільних комунікацій у Фейсбуці та на інформаційному порталі "Вечірній Київ".

"Європа почує кожен вдячний голос", - наголосили в КМДА.

Читайте також: У Музейному кварталі Відня відбувся український культурний флешмоб

Як повідомляв Укрінформ, за даними Міністерства внутрішніх справ, понад 6,2 млн українців були змушені втікати від розв’язаної росією війни за кордон. З них понад 5 млн переїхали до країн Європейського Союзу.

Фото: vechirniy.kyiv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-