Через обстріли у Києві пошкоджені понад 200 житлових будинків

Через обстріли у Києві пошкоджені понад 200 житлових будинків

Укрінформ
У Києві через ворожі обстріли пошкоджені понад 200 житлових будинків та 70 об'єктів міської інфраструктури.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

"У столиці через обстріли пошкоджено понад 200 житлових будинків. Також руйнувань зазнали 30 садочків, 46 шкіл та понад 70 об'єктів міської інфраструктури. На сьогодні ми закінчуємо їхнє обстеження, зараз розробляються відповідні кошториси для того, щоб визначитися з об'ємом та врахувати вартість цих пошкоджень для їхнього відновлення", - сказав Поворозник.

Читайте також: У Києві під час ракетного обстрілу загинула журналістка «Радіо Свобода»

За його словами, у планах міста до кінця року ці роботи завершити. "Включаються ті будинки, які постраждали найбільше. Є сьогодні діалог з урядом про виділення коштів з державного бюджету. Місто також не залишиться осторонь, виділить кошти з міського бюджету. Ми також сподіваємося на меценатів, щоб цю роботу зробити в цьому році оперативно і якісно", - додав він.

Читайте також: Киян закликають без зайвих потреб не пересуватися містом

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-