У Києві школи почали приймати документи на зарахування у перші класи

У Києві школи почали приймати документи на зарахування у перші класи

Укрінформ
У Києві сьогодні розпочався прийом документів для зарахування дітей на навчання в першому класі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє КМДА.

“В умовах воєнного стану документи будуть прийматися не тільки особисто, а й в електронному вигляді або у вигляді поштових листів. Відсутність медичної довідки не є підставою для відмови у зарахуванні”, – повідомив перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Микола Поворозник.

Прийом документів триватиме до 31 травня.

Цього року зарахування до 1-х класів здійснюватиметься на підставі заяви одного із батьків майбутніх першокласників, наданих власноруч або сканованих копій чи фотокопій, направлених нарочним, факсом, електронною поштою на адресу школи. Якщо до 31 травня у батьків немає можливості отримати медичну довідку для своєї дитини, це не є підставою для відмови у зарахуванні.

Читайте також: Польський виш запроваджує навчання українською для біженців

Оригінали документів і медичну довідку потрібно подати по 23 серпня. При зарахуванні до навчального закладу пріоритет надаватиметься дітям, які проживають на території обслуговування закладу, зареєстрованим внутрішньо переміщеним особам, дітям, чиї брати чи сестри вже навчаються в цій школі, та дітям працівників цих закладів.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 28 квітня дистанційна форма навчання організована в понад 12 тис. 600 шкіл. Навчання продовжують майже 3,7 млн учнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-