У Києві зараз перебувають тільки  2,12 млн людей - Кличко

У Києві зараз перебувають тільки 2,12 млн людей - Кличко

Укрінформ
У столиці на сьогодні перебувають 2,12 млн людей, багато киян вже повернулися в місто.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко в Фейсбуці.

«Сьогодні в Києві перебуває вже 2 мільйони 120 тисяч людей, бо багато киян, які виїжджали, вже повернулися в місто. Столиця потроху оживає. Втім, ще раз наголошую: якщо у вас є можливість перебувати в більш безпечному місці, – зачекайте з поверненням до столиці. Спираючись на дані військових, на останні події, ми не виключаємо, що Київ – під подальшою загрозою ракетних ударів», - написав Кличко.

Мер нагадав, що днями були вибухи в Дарницькому районі столиці. У Броварах теж було потрапляння ракет.

"Так, наші протиповітряні сили працюють добре. Але потрапляння є. І тому гарантувати безпеку в місті ми не можемо, бо Київ був і залишається метою агресора", - додав Кличко.

Він зазначив, що місто робить все можливе, аби люди могли отримати необхідні сервіси та послуги. Зокрема, в столиці подовжили роботу метрополітену, він працює з 6:30 до 20:00. Також скоротили інтервали між поїздами метро.

За словами Кличка, громадський транспорт працює поки в обмеженому режимі, не через всі мости в місті зараз можна переїхати.

«Також залишається чимало блокпостів, які необхідні для оборони і безпеки в місті. І це теж ускладнює пересування столицею. Також діє комендантська година. Є ще немало реалій воєнного стану, що є перепоною для повернення до звичного життя», - додав міський голова.

Як повідомлялося, у Києві зареєстрували вже понад 17 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-