Німецькі партнери передали Києву реанімобілі та пожежно-рятувальні автівки – Кличко

Німецькі партнери передали Києву реанімобілі та пожежно-рятувальні автівки – Кличко

Фото, відео
Укрінформ
Німецькі партнери передали українській столиці 8 пожежно-рятувальних автомобілів з необхідним спорядженням та 12 реанімобілів.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

"Дякую нашим німецьким партнерам та друзям за допомогу Києву та Україні. Сьогодні передав КО «Київмедспецтранс» 12 реанімобілів із найсучаснішим обладнанням, які на моє прохання подарував нам Мюнхен – наше місто-побратим. Також різні міста Німеччини передали Києву 8 пожежно-рятувальних автомобілів та необхідне спорядження”, - повідомив мер.

За його словами, Київ отримав авто з пожежними драбинами, автоцистерну, гідравлічні інструменти та обладнання для розчистки завалів і порятунку людей, генератори, гідроножиці, електроінструмент і спеціальний захисний одяг для рятувальників. Наразі все передано ДСНС. 

Читайте також: Кличко просить не поспішати повертатися в Київ: Зважуйте всі ризики

"Карети швидкої, пожежно-рятувальна техніка сьогодні дуже потрібні місту. Адже вони працюють не тільки в столиці, а й допомагають у передмістях. – У Бучі, Ірпені, Гостомелі, Бородянці", - додав Віталій Кличко.

Як повідомлялось, Київська військова адміністрація закликає людей не повертатися додому, тому що російські війська знову почали обстрілювати столицю та область.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-