У Києві не було вибухів, працювала протиповітряна оборона - КМДА

У Києві не було вибухів, працювала протиповітряна оборона - КМДА

Укрінформ
Вибухів у столиці не було, а звуки, які чули кияни, - це працювала протиповітряна оборона.

Як повідомляє Укрінформ, про це в ефірі українського телемарафону повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

"Насправді, незважаючи на те, що в Києві лунали кілька раз увечері й під ранок сигнали повітряної тривоги, в Києві спокійно, вибухів ніяких не було. Це швидше за все була робота протиракетної оборони", - сказав Поворозник.

Водночас, за його словами, говорити про те, що сьогодні в Києві безпечно, зарано. "Враховуючи та наявність повітряних тривог, і вчорашні ранкові удари по Києву ракетні, вони підтверджують те, що Київ був і є для окупантів "ласим шматком" і ніяких планів в частині захоплення або ударів по Києву вони не міняють", - сказав він.

Читайте також: Влада Києва закликає поки не повертатись до міста – росіяни відновили обстріли

Як повідомлялося, під ранок 16 квітня Київ зазнав обстрілів. Вибухи пролунали в Дарницькому районі на околиці міста. Внаслідок обстрілів одна людина загинула, декілька людей госпіталізовані.

Генеральний штаб ЗСУ 17 квітня поінформував, що триває переміщення російських підрозділів на територію України з Курської, Брянської та Воронезької областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-