Київрада підтримала рішення про звільнення від орендної плати орендарів комунального майна

Київрада підтримала рішення про звільнення від орендної плати орендарів комунального майна

Укрінформ
Депутати Київради підтримали зміни до рішення «Про деякі питання комплексної підтримки суб’єктів господарювання міста Києва під час воєнного стану», які передбачають звільнення орендарів комунального майна від орендної плати на час воєнного стану.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт КМДА.

«Рішення передбачає звільнення від орендної плати всіх орендарів комунального майна в місті Києві на період воєнного стану та один місяць після його закінчення. Це має зменшити фінансове навантаження на малий та середній бізнес Києва, зокрема, тих суб’єктів господарювання, яких торкнулися заборони, пов’язані з воєнним станом», – зазначила заступник голови КМДА Марина Хонда.

За її словами, реалізація цього рішення матиме позитивний вплив на ринкове середовище, ринок праці, рівень зайнятості населення.

Читайте також: На Теремках колишній сквер дружби з Москвою перейменували на сквер Героїв Маріуполя

Як повідомлялося, у Києві не підвищуватимуть тарифи на гарячу воду до 31 травня.

24 лютого президент рф путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-