У Києві приватні перевізники відновили роботу на 11 маршрутах

У Києві приватні перевізники відновили роботу на 11 маршрутах

Укрінформ
У Києві приватні перевізники відновили роботу на 11 маршрутах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

У столиці поступово відновлюють роботу приватні перевізники, зокрема вже працюють маршрути №183, 401, 407, 433, 499, 509, 511, 526, 530, 550 та 598.

«Вони також є доповненням комунальному громадському транспорту, особливо у тих місцях, де через великі габарити ні тролейбуси ні автобуси проїхати поки що не можуть», – зазначив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За необхідності буде збільшуватися кількість рухомого складу як на таких маршрутах, так і на загальноміських маршрутах великої протяжності.

Як нагадав Поворозник, з 28 березня Укрзалізниця запустила у столиці кільцевий маршрут електрички, який проходить житлові масиви Борщагівка і Сирець, а також на доступній відстані від масиву Оболонь.

«Транспортна модель на сьогодні розробляється таким чином, щоб максимально підвозити людей до станцій цієї електрички», – додав Поворозник.

Читайте також: У Києві проводять слідчі дії з жителями Оболонського району, які постраждали від обстрілів рф

Як повідомляв Укрінформ, у Києві з 30 березня для громадського транспорту відкрився Південний міст. Через цей міст курсують автобуси № 22 від вулиці Медової до Тростянецької та № 91 від вулиці Анни Ахматової до станції метро "Голосіївська". Для автомобільного сполучення лівого і правого берегів Києва працюють Північний і Дарницький мости.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-