У Києві на період воєнного стану заборонено відвідування лісів

У Києві на період воєнного стану заборонено відвідування лісів

Укрінформ
На період дії воєнного стану населенню заборонено відвідування лісів у Києві, а також в’їзд до них транспортних засобів та іншої техніки.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в розпорядженні Київського міського голови № 164, повідомляє пресслужба КМДА.

"Винятком є транспорт і техніка, які використовуються Збройними силами України, Державною прикордонною службою України, Державною спеціальною службою транспорту, Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України, Національною гвардією України, Службою безпеки України, Службою зовнішньої розвідки України, Міністерством внутрішніх справ України, Управлінням державної охорони України, іншими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, постійними лісокористувачами", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві зберігається висока ймовірність ракетних ударів по об'єктах інфраструктури

Зазначається, що відповідна заборона запроваджена, зокрема, для запобігання реальній загрозі виникнення в лісах пожеж і мінімізації їхніх наслідків.

У КМДА нагадали про жорстку заборону палити сухостій, за порушення якої передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу.

Як повідомлялося, киян закликали не забувати про небезпеку, а тих, хто виїхав зі столиці та передмість, – поки утриматися від повернення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-