У Києві зберігається висока ймовірність ракетних ударів по об'єктах інфраструктури

У Києві зберігається висока ймовірність ракетних ударів по об'єктах інфраструктури

Укрінформ
У Києві зберігається висока ймовірність нанесення противником ракетних ударів по військовій та цивільній інфраструктурі.

Про це розповів голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу КМДА. 

«Зберігається висока ймовірність нанесення противником ракетних ударів по елементах військової та цивільної інфраструктури Києва. Тому не слід нехтувати сигналами повітряної тривоги – одразу слідуйте до найближчого укриття», - йдеться у повідомленні.

Також Жирнов зазначив, що у звільнених населених пунктах Київщини тривають аварійно-відновлювальні заходи, розмінування місцевості та знешкодження вибухонебезпечних предметів. Продовжується робота з нарощування рубежів оборони.

Читайте також: Генсек Ради Європи закликала терміново розслідувати воєнні злочини на Київщині

«У столиці продовжує працювати гуманітарний штаб, який накопичує резерви та забезпечує медикаментами, продуктами та предметами першої необхідності людей літнього віку, осіб з інвалідністю та матерів з дітьми. Крім того, заклади харчування Києва організовують та видають близько 55 тисяч обідів особам з малозахищених категорій», - додав він. 

Як повідомляв Укрінформ, Київський міський голова Віталій Кличко звернувся до киян, які виїхали з міста, із проханням поки що не повертатися, аже в області наразі проводиться розмінування, а також є ризики обстрілу міста загарбниками. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-