Кожна ракета потрапляє в ціль: командувач оборони Києва про допомогу Заходу

Кожна ракета потрапляє в ціль: командувач оборони Києва про допомогу Заходу

Укрінформ
Командувач оборони Києва та області – командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський заявляє, що допомогу західних партнерів українські військові використовують максимально ефективно - кожна ракета потрапляє в ціль.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

Генерал-полковник Сирський відвідав передові позиції на півночі Київщини. Він обговорив поточний стан на цій ділянці фронту та надав рекомендації щодо посилення оборони та укріплення фортифікаційних споруд.

Окрім цього, Сирський поспілкувався з представниками світових ЗМІ щодо поточної ситуації в області і довкола столиці. Під час інтерв’ю він подякував за надану допомогу західним партнерам та озвучив потребу українського війська в озброєнні для подальшої перемоги над рф.

"Жодного метра нашої землі ми не віддамо, а тільки будемо її звільняти. І цей процес буде тривати. Наші військовослужбовці мають жагу до перемоги та хочуть звільнити всю територію України від окупанта. Звісно не все просто, але ми робимо все можливе, щоб це зробити. Ми вдячні за допомогу від наших партнерів і ми надзвичайно цінуємо її. Цю допомогу ми використовуємо максимально ефективно. Кожна ракета потрапляє в ціль, про що свідчить знищена техніка ворога", – заявив Сирський.

Безпосередньо на позиціях командувач нагородив кращих військовослужбовців і вручив чергові військові звання.

Як повідомляв Укрінформ, Київська обласна військова адміністрація поінформувала, що протягом 28 березня російські загарбники понад 40 разів обстріляли житлові масиви Київщини. Загалом в області руйнувань зазнали вже більш як 550 об’єктів.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-