У Києві через бойові дії пошкоджені дві високовольтні лінії, частина правого берега – без світла

У Києві через бойові дії пошкоджені дві високовольтні лінії, частина правого берега – без світла

Укрінформ
Через бойові дії біля Києва знову пошкоджені дві високовольтні лінії, що живлять частину будинків на правому березі Дніпра.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Пошкоджені дві високовольтні лінії, що живлять частину будинків на ж/м Біличі, Борщагівка, Виноградар, Вітряні гори та Пущі-Водиці. Загалом – 82 000 абонентів, які 26 березня вже відключались через обстріли", - йдеться у повідомленні.

Наразі фахівці ДТЕК "Київські електромережі" проводять оперативне перемикання на резервне живлення об’єктів критичної інфраструктури. Решті споживачів відновлювати світло енергетики зможуть після отримання дозволу від ЗСУ на безпечне проведення аварійно-відновлювальних робіт.

Для ліквідації аварії будуть задіяні щонайменше сім бригад енергетиків. Вони робитимуть усе можливе, щоб оперативно повернути світло.

У зв’язку з пошкодженням електромереж знеструмлені деякі насосні станції Київводоканалу. Водопостачання столиці не відключене. На правобережній частині Києва в понеділок протягом дня можливий понижений тиск води. Київводоканал вживає заходів для стабілізації тиску.

Як повідомлялося раніше, у Святошинському районі Києва відновлено електропостачання після пошкодження від ворожого обстрілу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-