У Києві ніч пройшла відносно спокійно - КМДА

У Києві ніч пройшла відносно спокійно - КМДА

Укрінформ
Ніч проти 24 березня у Києві пройшла відносно спокійно.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіційний портал Києва з посиланням на першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника.

«Тривають роботи зі спорудження фортифікаційних споруд. Після завершення комендантської години місто живе в режимі воєнного часу – працює інфраструктура: комунальники, транспортники, медики та рятувальники. Містянам надаються усі комунальні послуги», - сказав Поворозник.

Він зазначив, що у столиці працює комунальний транспорт, продовольчі магазини, аптеки, банки, заправки, автосервіси, зоомагазини, міні-ярмарки та столичні ринки. Також для сполучення лівого й правого берега Києва працюватимуть сьогодні Північний та Дарницький мости.

«Традиційно звертаюсь до водіїв, аби пропускали машини «швидкої» допомоги та машини з гуманітарною допомогою», – сказав Поворозник.

Він нагадав, що у Києві працює гуманітарний штаб, який накопичує запаси продуктів харчування та забезпечує соціально вразливих людей медикаментами, продуктами, предметами першої необхідності.

Також Поворозник зазначив, що продовжується евакуація осіб із малозахищених категорій населення зі столиці. Черговим рейсом до однієї з європейських країн відправлено 120 осіб, із яких 73 дитини з інвалідністю. За його словами, евакуація відбулася у співпраці зі Спілкою Самаритян України. За потреби будуть організовані нові рейси.

«Друзі! Будьте обережними, не виходьте з дому без нагальної потреби, не порушуйте правила комендантської години. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги!Допомагайте тим, хто поруч! Разом переможемо! Слава Україні!» – наголосив Поворозник.

Як повідомлялося, у Києві від початку широкомасштабного російського вторгнення пошкоджено 87 житлових будинків, 10 приватних садиб, 6 садочків та 12 шкіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-