У Києві затримали двох агентів з рф: фотографували блокпости та околиці

У Києві затримали двох агентів з рф: фотографували блокпости та околиці

Фото
Укрінформ
У Києві патрульні поліцейські затримали двох агентів з рф.

Як передає Укрінформ, про це Патрульна поліція України повідомляє у Фейсбуці.

"Патрулюючи вночі на проспекті Оболонському, екіпаж отримав повідомлення про те, що з вікна будинку на 14 поверсі світиться зелений ліхтар. Поліцейські перевірили будинок, в одній з квартир виявили громадянина "братнього народу", який без запрошення перебуває на території України", - ідеться у повідомленні.

Ще одного "гостя" з архангельської області росії затримали на проспекті Свободи.

"Але не тільки росіянці "гуляють" нашим містом, деякі наші громадяни охоче їм допомагають: на вулиці Відпочинку патрульні зупинили громадянина, який фотографував околиці. Під час перевірки телефона у нього патрульні виявили багато фотографій блокпостів. Зі слів затриманого, відправляв їх мамі та брату у Європу. Чи це так, перевірять відповідні служби", - зазначили патрульні.

Усіх затриманих доставили до районних управлінь та передали співробітникам Служби безпеки України для перевірки.

У поліції нагадали про чат-бот @stop_russian_war_bot, на який можна надсилати дані про пересування ворожих військ, диверсійно-розвідувальних груп чи агентів. Отриману інформацію спершу перевіряє СБУ, а потім відпрацьовують військові.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня у Києві на станції метро затримали підозрюваного у розвідувально-диверсійній діяльності, який назвався монахом одного з храмів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-