Нічний обстріл Києва: пошкоджені шість будинків, дві школи та два дитсадки

Нічний обстріл Києва: пошкоджені шість будинків, дві школи та два дитсадки

Відео
Укрінформ
Внаслідок нічного ракетного обстрілу російськими військами Подільського району Києва згорів торговий центр, пошкоджені 6 житлових будинків, три з них — непридатні для життя.

Про це у відеозверненні сказав Київський міський голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

"Ворог продовжує атакувати столицю. Вночі рятувальники довго боролися з пожежею в Подільському районі, де в результаті обстрілів згорів торговий центр, пошкоджені 6 житлових будинків. Три з них — непридатні для життя. 8 людей загинули", - повідомив він.

Також пошкоджені приміщення двох шкіл та двох дитячих садків.

Кличко повідомив, що через пожежі після авіаударів в столиці та в області спостерігається забрудненість повітря. "Тому не відчиняйте вікна. А коли виходите на вулицю – захистіть легені, одягнувши навіть медичний респіратор типу FFP2", - сказав він.

Також він закликав киян не знімати та не викладати відео пересування військової техніки, блокпостів, охорони стратегічних об'єктів.

Як повідомлялося, за фактом нічного ракетного обстрілу російськими військами Подільського району Києва, внаслідок якого сталися масштабні руйнування та вісім людей загинули, розпочато розслідування.

Як повідомляв Укрінформ, 20 березня пізно ввечері в Подільському районі Києва пролунали вибухи.

Згодом стало відомо, що внаслідок ворожого обстрілу спалахнули автомобілі на паркуванні та 3-4 поверхи торговельного центру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-