У Києві затримали вже 127 диверсантів

У Києві затримали вже 127 диверсантів

Укрінформ
У Києві з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну затримали 127 диверсантів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська військово-цивільна адміністрація.

За словами голови військово-цивільної адміністрації столиці Миколи Жирнова, із початку повномасштабного вторгнення у Києві затримано 127 диверсантів, у тому числі 14 груп.

Він також пояснив важливість блокпостів: "Вони є основою фортифікаційних споруд, інженерних загороджень, пунктів пропуску техніки та людей, а також побудови інших систем, в тому числі й для вогневого ураження".

Як наголосив Жирнов, "у Києві вистачає продуктів для населення. Але місто має запаси для довготривалої оборони, якщо така необхідність виникне".

Читайте також: У Києві затримали російського диверсанта

"Сьогодні функціонують 33 ринки, відкрито 635 магазинів по місту Київ, у тому числі 19 гіпермаркетів. За 161 адресою відкрилися кіоски зі свіжим хлібом. Крім цього, працюють ярмарки у Голосіївському, Дарницькому та Шевченківському районах", – заявив очільник ВЦА.

Як повідомляв Укрінформ, 16 березня на одній зі станцій столичного метро правоохоронці затримали диверсанта із російської федерації. В його телефоні виявили активну переписку з російськими абонентами та особистий кабінет платника податків рф. Окрім того, в гаджеті чоловіка містилися фотографії об’єктів критичної інфраструктури, блокпостів та місць дислокації ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-