Ворог уже завдав Києву збитків на мільярди гривень - Кличко

Ворог уже завдав Києву збитків на мільярди гривень - Кличко

Укрінформ
Російські військові завдали Києву збитків на мільярди гривень .

Про це в ефірі телемарафону розповів Київський міський голова Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми бачимо, наскільки зруйнована інфраструктура, ми бачимо, що економіка не працює, ми бачимо що скільки людей залишили свої домівки і зараз переїхали до інших регіонів. Чітких цифр немає, але це вже мільярди гривень однозначно. Зупинилися взагалі нормальна діяльність, нормальне життя столиці і нормальне життя людей. Це пов'язано виключно з агресією орків, які намагаються захопити столицю", - розповів Кличко.

Також він закликав киян без нагальної потреби не залишати домівки та укриття. "Ми чуємо сирени, які закликають людей спуститися в бомбосховище, для того, щоб бути в безпеці. Але, на жаль, кожного дня стають жертвами ракетних обстрів мирні мешканці. Декілька днів тому і в Оболонський, Подільський, і Шевченківський, Дарницький район потрапили ракети. І ми бачимо, що кількість мирних мешканців, які гинуть при цих обстрілах, збільшується", - сказав Кличко.

Також, за його словами, коменданська година у Києві дала свої результати. "Зараз в місті працюють служби, для того щоб виявляти диверсійні групи. Вони можуть бути. І звертаюся до кожного бути пильними, якщо у вас є така інформація, ви бачите підозрілих людей, звертайтеся до поліції", - зазначив він.

Як повідомлялося, ніч проти 17 березня у Києві пройшла неспокійно. Внаслідок ракетного удару у місті постраждали два багатоповерхові житлові будинки у Дарницькому районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-