Загиблих внаслідок обстрілу багатоповерхівки у Шевченківському районі немає – Кличко

Загиблих внаслідок обстрілу багатоповерхівки у Шевченківському районі немає – Кличко

Відео
Укрінформ
В результаті обстрілу російськими військовими багатоповерхівки в Шевченківському районі постраждало дві людини, їх госпіталізовано до лікарні. 

Про це у своєму Телеграмі повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає Укрінформ.

«Київ продовжує оборонятися і зазнавати атак ворога. Вранці, як ви знаєте, ракета потрапила в багатоповерховий будинок у Шевченківському районі. Рятувальники вже розібрали завали на пошкоджених верхніх поверхах будинку. Загиблих, слава Богу, немає. Двох постраждалих госпіталізували. 37 мешканців евакуювали», - зазначив Кличко.

Він також закликав киян не нехтувати повітряною тривогою і ховатися в укриттях.

«Ще раз закликаю киян не нехтувати сигналами тривоги. І перебувати при оголошенні тривоги в безпечних місцях – в укриттях. Нагадаю, комендантська година в столиці триває від учора і завершиться завтра, о 7 годині ранку. І завтра відкриються магазини, аптеки, заправки, підприємства. Працюватиме в обмеженому режимі громадський транспорт», - наголосив мер.

Окрім того, Кличко запевнив, що в столиці продовжує функціонувати критична інфраструктура і комунальні служби.

«Працюють системи життєзабезпечення міста, підприємства критичної інфраструктури, комунальні служби столиці. Продовжує працювати Гуманітарний штаб столиці. Допомога Києву надходить. Місто накопичує резерви харчів, ліків і товарів першої необхідності», - підсумував він.

Як повідомлялося, у Києві 16 березня діє посилена комендантська година, яка розпочалася вчора, 15 березня, о 20:00, й триватиме до 7:00 17 березня. На цей же час оголошено комендантську годину й у Київській області.

24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-