Голова Київської військової адміністрації попередив про «спеціальні заходи» в столиці

Голова Київської військової адміністрації попередив про «спеціальні заходи» в столиці

Укрінформ
Росія стала не тільки агресором, а й фашистом, мародером і дітовбивцею.

Про це заявив голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов у своєму зверненні до киян, передає Укрінформ з посиланням на офіційний портал Києва.

«20 днів ми боронимо нашу столицю та Україну. Для кожного українця росія стала не тільки агресором, а й стала фашистом, мародером і дітовбивцею», - наголосив Жирнов.

Він зазначив, що на власні очі кожен киянин бачить у місті результати їхнього «визволення».

«Другу ніч поспіль ми втрачаємо мирних людей. За вчорашні нічні бомбардування загинуло троє мирних людей, травмовано – 17. Внаслідок сьогоднішніх нічних бомбардувань наших районів загинуло 5 осіб, госпіталізовано – 9 осіб. Мої щирі співчуття родинам. Російські окупанти від свого безсилля та нездатності досягти задуманого можуть воювати лише із беззахисними мирними людьми», - сказав Жирнов.

Він також нагадав, що з 20.00 15 березня до 7.00 17 березня у Києві та Київській області оголошено комендантську годину, коли проводитимуться «спеціальні заходи».

«Відповідними підрозділами будуть проводитися спеціальні заходи в районах міста, кварталах, будинках», - попередив Жирнов.

Як повідомлялося, з 24 лютого триває російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-