Кличко закликав чоловіків повертатися до Києва і стати на захист столиці України

Кличко закликав чоловіків повертатися до Києва і стати на захист столиці України

Укрінформ
Потрібні не тільки люди, які захищатимуть місто зі зброєю в руках, а й представники різних професій для нормального функціонування міста.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону сказав міський голова Києва Віталій Кличко, передає Укрінформ.

«Мета ворога - це столиця України, символ нашої держави. Київ ми не віддамо. На підступах до нашого міста кожен будинок, кожен блокпост, кожна вулиця перетворюється на фортецю. Нам на сьогодні потрібні люди багатьох професій. Звертаюся до всіх чоловіків, які відвезли своїх жінок і дітей в безпечні місця, будь ласка, повертайтеся до Києва. Кому зі зброєю в руках, кому - зводячи блокпости, нам усім пліч-о-пліч потрібно дати відповідь агресору. І ми обов'язково її дамо. Не потрібно співчувати з безпечних місць, повертайтеся і захистимо столицю разом», - йдеться в повідомленні.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-