Росіяни намагаються пристрілюватися до Києва - Денисенко

Росіяни намагаються пристрілюватися до Києва - Денисенко

Укрінформ
Росіяни поступово намагаються пристрілюватися до міста Києва, як мінімум, до околиць столиці.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це поінформував у ефірі телерадіомарафону радник глави МВС України Вадим Денисенко.

Він уточнив, що у Києві справді раніше пролунало кілька вибухів, і наразі уточнюється, що це були за вибухи і у чому була причина.

«Але ми точно можемо говорити про те, що росіяни поступово починають пристрілюватися і пробувати пристрілюватися до міста Києва, як мінімум, до околиць міста Києва», - заявив він.

Денисенко уточнив, що у вівторок обстріли рф були і у Шостці, і, на жаль, у Харкові.

«Якщо говорити про характер бойових дій, то у принципі, справді, вони (загарбники – ред.) накопичують величезні сили. Ми бачимо, що йдуть підкріплення певні і з Криму, якщо ми говоримо про південний напрямок. Але у цілому можна тільки повторити те, про що говорить, перш за все, американська розвідка, і британська частково – про те, що уже 100 відсотків всіх накопичених сил, які були у путіна, вони зайшли на територію України», - зазначив він.

Він уточнив, серед іншого, що єдине, що не було введено у дію з боку рф – це десантні кораблі по відношенню до Одеси, хоча вони, за його словами, стоять у принципі в бойовій готовності.

Окремо Денисенко сказав, що у цілому в Україні ПВО працює і справді дуже сильно допомагає.

Як повідомлялося, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-