Монастирський про обстріл Lavina Mall у Києві: Триває ліквідація наслідків

Монастирський про обстріл Lavina Mall у Києві: Триває ліквідація наслідків

Укрінформ
Наразі триває ліквідація наслідків обстрілу столичного торговельного центру «Lavina Mall».

Про це поінформував в ефірі українських телеканалів міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, відповідаючи на запитання, передає кореспондент Укрінформу.

Міністра запитали, чи є інформація про столичний ТЦ «Lavina Mall» - понад годину тому, за словами ведучого, «туди прилетіло».

«Це є не перший приліт у Київ. Фактично, щодня ті чи інші ракети долітають до Києва. Кожного дня працюють представники ДСНС, саме по цьому конкретному об’єкту – наразі йде ліквідація наслідків цього обстрілу. Про жертви та постраждалих буде відомо, я думаю, потім, коли надійде інформація», - сказав очільник МВС.

За його словами, у понеділок загарбник також обстріляв цілу низку наших міст і територій, серед яких - Київ і Київська область, Харків і Миколаївщина.

«Усюди працюють рятувальники, всюди виїжджає поліція, оформляє відповідні злочини, які вчиняє росія. І ми також працюємо спільно з генеральним прокурором, з оформлення матеріалів для передачі у міжнародний суд Гааги», - поінформував він.

Раніше у понеділок магазин Fox Lingerie, який розташований у ТЦ «Lavina Mall», поінформував в Інстаграмі, що російська армія завдає артилерійських ударів по невійськових об’єктах. На фото, які виклав магазин, зазначено, що внаслідок цього обстрілу було пошкоджено ТЦ «Lavina Mall».

Зі свого боку, у Fox Lingerie заявили, що спеціально не публікували час і дату цього інциденту, бо це унеможливлює коректування ворожої артилерії. За даними магазину, обстріл був не сьогодні.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-