Під Києвом кожен танк рф зустріне свій український Javelin – командувач оборони

Під Києвом кожен танк рф зустріне свій український Javelin – командувач оборони

Укрінформ
Командувач Сухопутних військ — командувач оборони Києва генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що на підступах до Києва кожен російський танк зустріне свій український Джавелін.

Як передає Укрінформ, про це Сухопутні війська Збройних сил України повідомили у Фейсбуці.

«Сирський продовжує перевіряти готовність позицій захисників столиці до зустрічі з ворогом», - ідеться у повідомленні.

У пресслужбі Сухопутних військ інформують, що «на південному напрямку передмістя столиці підрозділи сил оборони продовжують облаштовувати фортифікаційні та інженерні споруди для можливості гідно та несподівано зустріти російського окупанта».

Командири підрозділів обговорили з командувачем оборони Києва можливі варіанти посилення в обладнанні позицій, щоб бути готовими до імовірних дій ворога.

За словами Сирського, «незважаючи на усі свої невдачі в атакувальних діях, російсько-окупаційні війська не припинять спроб взяти столицю в облогу»

«Ми цього їм не дозволимо зробити. Тут кожен російський танк зустріне свій український Джавелін», - наголосив командувач.

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін 13 березня заявив, що минула доба у Києві пройшла відносно спокійно, ситуація навколо столиці не змінилась.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-