Ніч у Києві пройшла спокійно – працюють магазини, аптеки і транспорт

Ніч у Києві пройшла спокійно – працюють магазини, аптеки і транспорт

Укрінформ
Ніч проти 13 березня у Києві пройшла спокійно. Після завершення комендантської години починають працювати магазини, аптеки.

Як передає Укрінформ, про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, повідомляє пресслужба КМДА.

На вихідних час комендантської години не змінюється (вона триватиме з 20:00 до 7:00).

«Комунальні служби працюють. Для сполучення лівого й правого берега сьогодні працюватимуть Північний та Дарницький мости. Прошу водіїв пропускати машини «швидкої» та автівки з гуманітарним вантажем.

Інформацію про роботу магазинів, аптек, громадського транспорту, а тепер й СТО – можна дізнатися на сайтах Київської міської влади та у застосунку «Київ цифровий», – сказав Микола Поворозник.

За його словами, працює гуманітарний штаб, який надає допомогу найвразливішим категоріям та створює стратегічний запас товарів першої необхідності.

«Столиця продовжує допомагати з евакуацією мешканців передмість Києва. Сьогодні – це броварський та ірпінський напрямки. Місто надає автобуси, щоб доправляти людей на залізничний вокзал. Тільки за три останні дні у західні області України відправили понад 10 тисяч врятованих від ворога людей», – розповів Поворозник.

Він звернувся до мешканців Києва з проханням не виходити з дому без нагальної потреби, не порушувати правила комендантської години та допомагати тим, хто поруч.

Як повідомлялося, у неділю продовжиться евакуація мешканців із найнебезпечніших населених пунктів Київщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-