Київ укріплює оборону і допомагає області з евакуацією - Кличко

Київ укріплює оборону і допомагає області з евакуацією - Кличко

Відео
Укрінформ
Столиця готується зустрічати ворога, який прагне захопити Київ. Тих, хто хоче виїхати з Києва, відправляють потягами на захід України.

Про це у своєму відеозверненні в Телеграмі повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, передає Укрінформ.

«Міська влада продовжує забезпечувати життєдіяльність міста. Комунальні служби працюють. Тепло, вода, світло, інтернет в столиці є. Працюють більшість аптек і продуктових магазинів. Але столиця живе під загрозою вторгнення. Тому ми продовжуємо, разом з військовими, теробороною дбати про укріплення Києва. Забезпечуємо наших захисників їжею, спорядженням, яке надходить допомогою від друзів Києва та України», - йдеться в повідомленні.

Мер столиці запевнив, що людей, які хочуть виїхати, відправляють на Західну Україну.

«Ми готуємося, щоб дати відсіч агресору, який рветься до серця нашої держави. Під Києвом тривають бої. Столиця допомагає області в евакуації мешканців Гостомеля, Бучі, Ірпеня. За останні два дні вдалося вивезти тисячі людей. Місто надає пасажирський транспорт. Київські рятувальники зустрічають людей на залізничному вокзалі. Тих, хто хоче виїхати з Києва, відправляють потягами на захід України», - повідомив Кличко.

Міський голова Києва впевнений, що Україна вистоїть, а ми - переможемо.

«Сьогодні ми єдині, як ніколи. У нас один біль: за державу, одна мета: звільнити Україну від навали орків, відстояти своє майбутнє. Київ серцем з мешканцями Маріуполя, Харкова, Житомира та інших міст і містечок України. У нас відважні герої, Україна - вільна нація, і ми вистоїмо. Слава Україні», - підсумував Кличко.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-