Столичне метро працює у режимі перевезень

Столичне метро працює у режимі перевезень

Карта
Укрінформ
Київський метрополітен працює у режимі перевезень, а також як укриття.

Про це повідомляє пресслужба метрополітену в Фейсбуці, передає Укрінформ.

Рух організовано по:

- Червоній лінії - організовано від ст. "Шулявська" до ст. "Університет"

- Синій лінії - від ст. "Героїв Дніпра" до ст. "Теремки". Без зупинки на станціях: "Майдан Незалежності", "Площа Льва Толстого".

- Зеленій лінії - від ст. "Сирець" до ст. "Видубичі. Без зупинки на станціях: "Палац спорту", "Кловська", "Золоті ворота".

Також працює ділянка "Славутич" - "Червоний хутір".

Орієнтовний інтервал руху - 40 хвилин.

"Звертаємо увагу, що графік роботи може оперативно змінюватися за необхідності", - йдеться у повідомленні.

Столичний метрополітен також працює як укриття. Як повідомив начальник КП "Київський метрополітен" Віктор Брагінський у Фейсбуці, зараз на станціях підземки укривається до 15 000 киян. "Інфраструктура розрахована до 100 000 осіб. У деяких людей є дім і вони приходять в укриття, а деяким уже немає куди повертатися. Це тисячі і тисячі людей. Наш колектив робить все можливе для порятунку життя цивільного населення», - каже начальник підприємства.

У денний час налагоджено графік руху поїздів. На час комендантської години станції метро функціонують тільки як укриття.

За словами Брагінського, багато людей запитують про можливість дістатися центрального вокзалу. Червона гілка працює тільки від "Шулявської" до "Університету". Тому з лівого берега необхідно використовувати тільки наземний транспорт. З інших ліній - добиратися з "Лук'янівської" або "Олімпійської".

«З реальних необхідностей зараз ми маємо потребу у ліках для надання допомоги. У нас багато літніх людей, жінок з дітьми, тому медичне забезпечення надзвичайно важливе» - повідомив Брагінський.

Підсумовуючи, він подякував, колективу метрополітену за щоденну роботу. А також усім організаціям, волонтерам та місту за сильну підтримку та допомогу.

Як повідомлялося, наземний транспорт та метро для перевезень пасажирів працюватимуть з 08:00 до 19:00. Підземні станції метро цілодобово працюють як укриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-