«Ворог не пройде»: Кличко каже, що ситуація у Києві контрольована

«Ворог не пройде»: Кличко каже, що ситуація у Києві контрольована

Укрінформ
Місто Київ - є метою агресора, і столична влада робить все для того, щоб кожна вулиця, кожна будівля, кожен блокпост став по-справжньому настоящим форпостом.

Про це в ефірі телемарафону розповів Міський голова Києва Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ситуація контрольована. Зараз обладнуються усі блокпости і в'їзди - перше і друге кільце навколо Києва. Ми розуміємо, що місто Київ - це є мета агресора. І робимо все для того, щоб кожна вулиця, кожна будівля, кожен блокпост став по-справжньому настоящим форпостом. І можу чітко сказати, що ворог не пройде. Будемо захищати наше місто, наші домівки, нашу країну", - сказав Кличко.

Кличко також спростував інформацію про те, що в місті є проблеми з водою. "Історія з водою - це фейкова інформація, однозначно у нас все працює. У мене прохання до всіх - довіряйте виключно офіційним джерелам інформації, тому що ворог зараз сіє паніку, його намагання - розповсюджувати фейкову інформацію. В місті Києві все під контролем, все працює", - наголосив він.

Також він закликав мешканців за можливості залишатися вдома.

"Громадський транспорт зараз працює в обмеженому режимі. Він працює виключно для тих людей, яким вкрай необхідно пересуватися і це представники нашої критичної інфраструктури. Деякі маршрути скасовані, але з усім тим ключові маршрути в обмеженому стані працюють", - розповів він.

Як повідомляв Укрінформ, ніч проти 8 березня у Києві пройшла спокійно. У місті сьогодні працюють магазини, аптеки, зоомагазини, є зв’язок, працює уся комунальна інфраструктура та медична галузь.

.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-