Ніч у Києві пройшла спокійно – КМДА

Ніч у Києві пройшла спокійно – КМДА

Укрінформ
Ніч проти 8 березня у Києві пройшла спокійно. У місті сьогодні працюють магазини, аптеки, зоомагазини, є зв’язок, працює уся комунальна інфраструктура та медична галузь.

Як передає Укрінформ, про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає пресслужба КМДА.

«Транспорт працює з 8:00 до 19:00 у скороченому складі лише за окремими маршрутами – як наземний транспорт, так і метрополітен. Усю інформацію шукайте на сайті КМДА. На сьогодні багато працівників, які працюють у транспортній галузі, задіяні в обороні столиці. Тому хочу подякувати за ту роботу та вклад, які вони роблять у оборону та забезпечення міста транспортними послугами!» – наголосив Поворозник.

Лівий та правий берег сполучатимуть два мости – це Дарницький та Північний.

«Звертаюся до водіїв – пропускайте без черги машини «швидкої» допомоги та машини з гуманітарною допомогою!» – закликав перший заступник голови КМДА.

У столиці працює уся інфраструктура. Працівники комунального сектору підтримують роботу тепломереж, водовідведення тощо. У місті є електрика, працює зв’язок.

У Києві відновили роботу стоматологічні кабінети, які надають невідкладну допомогу. Інформацію про їхню роботу також можна знайти на сайті КМДА.

«У бойовому режимі працюють усі лікарні – вони забезпечені усім необхідним, щоб надавати допомогу як мешканцям, так і пораненим», – розповів Поворозник.

Крім того, у Києві продовжує працювати Гуманітарний штаб. Зараз для його роботи необхідні логістичні партнери та водії зі своїм транспортом вантажопідйомністю від 1 тонни. Микола Поворозник закликав усіх, хто має таку можливість, відгукнутися на сайті Гуманітарного штабу.

«І наостанок. Сьогодні 8 березня – Міжнародний день боротьби за права жінок та міжнародний мир. Зі святом вас – наші захисниці! На передовій, й тих, хто прикриває тил. Ви – наше натхнення! Разом до перемоги! Слава Україні!» – сказав Поворозник.

Як повідомляв Укрінформ, Київський метрополітен працює у режимі перевезень.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-