Комунальники знешкодили у Києві пориви мереж, ніч пройшла спокійно - КМДА

Комунальники знешкодили у Києві пориви мереж, ніч пройшла спокійно - КМДА

Укрінформ
Ніч проти 7 березня у столиці пройшла спокійно. Комунальні служби знешкодили пориви мереж.

Як передає Укрінформ, про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає пресслужба КМДА.

«Місто забезпечене електроенергією, водою, теплом, зв’язком у повному обсязі. Дякую комунальним службам за серйозну роботу із знешкодження поривів мереж, налагодження роботи всієї інфраструктури. Хочу, щоб ми всі цінували їхню роботу» – наголосив перший заступник голови КМДА.

Зауважується, що транспорт працює на окремих маршрутах у скороченому складі. Вся інформація про маршрути буле оприлюднюватиметься на офіційному порталі Києва.

Поворозник відзначив роботу волонтерів, які вже 10 днів працюють на логістичних хабах та забезпечують місто продуктами, медикаментами, пальним тощо.

Крім того, відсьогодні, із 7 березня, запрацювали музичні фонтани на Майдані Незалежності. Щодня о 7:00 та о 12:00 тут буде виконуватися гімн України.

«Це дуже важливо для нашого бойового духу, щоб наблизити перемогу та повернутися до звичного життя! А сьогодні дуже важливо допомагати тому, хто знаходиться поруч, бо в єдності наша сила! Слава Україні!» – наголосив Поворозник.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-