Російські терористи завдали авіаудару по Південному залізничному вокзалу в Києві

Російські терористи завдали авіаудару по Південному залізничному вокзалу в Києві

Відео
Укрінформ
Російські терористи завдали авіаційного удару по Південному залізничному вокзалу в Києві, де відбувається евакуація населення.

Інформація про постраждалих уточнюється, повідомляє КМДА у Телеграмі.

"Російські терористи завдали авіаційного удару по Південному залізничному вокзалу в Києві, де відбувається евакуація тисяч українських жінок і дітей", - зазначається в повідомленні.

За інформацією КМДА, снаряд вдарив поблизу готелю Ibis, будівля вокзалу встояла і зазнала незначних ушкоджень.

Інформація про постраждалих уточнюється.  Деталі вибуху з'ясовують, повідомив Київський міський голова Віталій Кличко у своєму зверненні в Телеграмі.

"Увечері в місті пролунали кілька вибухів. Один з них, за попередньою інформацією в районі залізничного вокзалу. Зараз ми з’ясовуємо деталі", - сказав Кличко.

Рух поїздів продовжується.

Як повідомляв Укрінформ, військовослужбовці Російської Федерації ведуть масований обстріл житлових кварталів населених пунктів Київщини. Ворожі ракети влучили в гуртожитки у Василькові та Білій Церкві. Через обстріли у с. Калинівка Фастівського району зруйновано три житлові будинки. На території області зафіксовано пошкодження снарядом будівлі пологового будинку.

Внаслідок обстрілів загарбників зруйновано інфраструктуру міст, поранення отримали п’ять мирних жителів, четверо загинули. За процесуального керівництва органів прокуратури Київської області здійснюється досудове розслідування за фактами ракетних обстрілів населених пунктів регіону військами РФ. Дії країни-агресора кваліфіковано як порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 Кримінального кодексу України).

1 березня ворог випустив ракети по телевежі у Києві.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-