У Київському зоопарку спростували фейк про збір допомоги для тварин

У Київському зоопарку спростували фейк про збір допомоги для тварин

Укрінформ
У Київському зоологічному парку загальнодержавного значення заявили, що не збирають допомогу від громадян - у зоопарку уточнюють, що наразі всі тварини доглянуті і нагодовані, світло і вода є.

Як передає Укрінформ, про це заявив директор Київського зоопарку Кирило Трантін.

«Прошу не розповсюджувати чутки та фейкові новини про Київський зоопарк! Фейки розповсюджують з метою маніпуляції, дезінформації та обману! Наразі Київзоо не збирає допомогу від громадян! Співробітники зоопарку — зоокіпери, ветеринари, інженерна служба та інші — цілодобово знаходяться на місці. Усі тварини нагодовані та доглянуті», - зазначив Трантін.

Директор Київського зоопарку уточнив, що в них є світло, тепло та вода, і подякував усім громадянам, хто турбується за них, а також, що вся оперативна та достовірна інформація публікується на офіційній сторінці Київського зоопарку у Фейсбуці, і закликав громадян перевіряти інформацію.

«Бережіть себе! Читайте та дивіться тільки надійні медіа! Не розповсюджуйте фейки, адже зараз їх дуже багато в мережі. Підтримуйте наших захисників! Разом ми переможемо», - поінформував Трантін.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. З того часу війська РФ неодноразово порушували закони і звичаї ведення війни: обстрілюють мирне населення, в тому числі із забороненої зброї, використовують цивільних як «живий щит» тощо.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор МКС Карім Хан ініціював початок повноцінного розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-