Кличко: Будьте максимально обережними. Цю ніч краще провести в укриттях

Кличко: Будьте максимально обережними. Цю ніч краще провести в укриттях

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко закликав киян не виходити на вулицю: ЗСУ і всі структури захищають столицю.

Про це столичний мер заявив у своєму відеозверненні в Телеграмі, передає Укрінформ.

Він повідомив, що через потрапляння ракет у телевежу є загиблі.

"Ворог атакував столицю! І вже є жертви серед мирного населення. Внаслідок потрапляння в телевежу двох, за попередніми даними, ракет, загинули 5 мирних киян. Які йшли по тротуару повз вежу. Я закликаю всіх киян не ходити та не їздити вулицями! Будьте максимально обережними. Цю ніч краще провести в укриттях", - йдеться в повідомленні.

За словами мера Києва, в столиці працюють над відновленням повноцінної роботи телевежі, а ЗСУ разом з поліцією столиці, іншими правоохоронними структурами та бійцями тероборони захищають Київ.

"Зараз фахівці працюють, щоб відновити повноцінну роботу телевежі. І частково відновили цифрове ефірне мовлення. А також телеканали доступні в кабельних мережах, зі супутника та в онлайн мовленні. Згуртуємося, щоб обороняти наше місто!" - сказав Кличко.

Також він закликав городян зберігати витримку, "бо ворог хоче залякати і деморалізувати нас".

"Цього не буде! Разом вистоїмо! Київ – серце України, і ми це розуміємо! Будемо битися!", - запевнив Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська шостий день обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-